top of page
Martin Prassé | Personlig træner | Fysioterapeut

"Jeg anbefaler Martin som personlig coach!

Jeg er meget tilfreds med de fremskridt, vi opnåede inden for styrke- og konditionsområder som forberedelse til store kampsportsturneringer som Polish Nationals og European Championship.

Jeg ser frem til det fremtidige samarbejde."

Kamil Kmiotek(1)_edited.jpg

Kamil Kmiotek

Brasiliansk Jiu-jitsu kæmper,

Europamester 2024

"Martin er meget vidende og præcis i sine metoder.

Jeg har trænet i næsten 20 år, har en uddannelse inden for træningsvidenskab, jeg har endda arbejdet som coach og stadig har Martin hjulpet mig med at nå nye grænser på kort tid.

Han har haft en vigtig bidragende rolle til min konkurrencesucces i det sidste år.

Uanset om du leder efter at komme i form eller en eliteatlet, der ønsker at optimere præstationen, er det ham, du skal ringe til!"

Heide Truong(1)_edited.jpg

Heide Truong

Brasiliansk Jiu-jitsu kæmper

"Martin leverede en fantastisk træningsoplevelse!

Hans ekspertise inden for styrke- og konditionstræning er tydelig, og han skræddersyede et program, der udfordrede mig positivt.

Professionel, motiverende og resultatorienteret. Fem stjerner uden tvivl!"

Alex Naumov(1)_edited_edited_edited.png

Alex Naumov

Brasiliansk Jiu Jitsu-kæmper

"Martin har i en årrække sørget for at det danske flagfootball-landshold altid har været i stand til at yde deres optimale på banen. 

Hans primære opgave frem til slutrunderne har været de fysiske træningsprogrammer for truppen samt eventuelle individuelle programmer. 

Under slutrunderne har han fungeret som skadesbehandler og fysioterapeut i al almindelighed. 
Martin har alle dage, personligt, investeret voldsomt i, at det skal gå holdet godt. Hans attitude, alvorlighed og sans for de små detaljer har været motiverende for alle omkring holdet, og vi har aldrig været i tvivl om, at vores udøvere har været i de bedste hænder."

Lars Carlsen

Sportschef Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF)

"Anden gang jeg blev ramt af en overbelastning i lårmusklen, som gav smerter i knæet, kontaktede jeg Martin.
Jeg kom til undersøgelse, hvor Martin var rigtig god til at forklare og fortælle, hvad han så som problemet, og han lagde en plan for min træningsfremtid. Da jeg er vægtløfter, var det vigtigt for mig stadig at kunne træne og helst ikke miste muskelmasse og styrke i kroppen, samt at bevare en del af den hårdt oparbejdede teknik.
Planen involverede både program for at beholde styrke, samt mobilitet og skadesforbyggelse for fremtiden.

Mange tak herfra Martin, det har været dejligt at have dig ved min siden gennem dette forløb."

Christian Kofoed

Christian Kofoed

Vægtløfter og Crossfit-udøver

"Jeg spiller på håndboldlandsholdet for døve, og vi skulle til VM. Jeg følte, at jeg ville have forbedret min fysik mere. Det var ikke nok med "blot" håndboldtræningen. Samtidig med at jeg er "oppe i alderen", skulle jeg havde forbedret min udholdenhed.​ 


Jeg havde hørt om Martin i Danmarks Idræts Forbund, og tog kontakt til Martin, som var meget åben. Vi fik hurtigt sat visioner og træningen begyndte kort efter. 

Jeg blev hurtigere. Min reaktion blev bedre, samtidig med at jeg kunne klare større pres fra modstanderne. Men mit stressniveau blev også forbedret ligesom min koncentration under kampene blev forbedret. Og så er meget fedt blevet til muskler, hvilket er godt :)

Jeg føler, at min træning med Martin har gjort, at jeg kunne komme gennem VM uden at mærke træthed."

Thomas Kold

Tomas Kold

Håndboldspiller

"Jeg henvendte mig til Martin i forbindelse med forberedelserne til optagelsesprøve til en eliteuddannelse.

Jeg kendte Martin fra før dette forløb via behandlerne hos Elite Fysioterapi.
Resultatet var helt fantastisk, især fordi jeg var i så dårlig form før, jeg henvendte mig til Martin. Jeg blev hurtigere, stærkere og kom i bedre løbeform. Hans benhårde program fik virkelig sat gang i processen. Men man kom ikke sovende til det. Jeg er meget glad over resultatet. Der er ingen tvivl om, at jeg var i mit livs form.

Jeg vil klart henvende mig til Martin igen, hvis jeg skal noget lignende."

Thomas Saabye

Thomas Saabye

Brasiliansk Jiu Jitsu-kæmper og politimand

"I marts/april 2009 deltog vores landshold i World Cup Qualifier i Sydafrika. Som forberedelse til turen var spillerne afsted i 1-4 uger forud for stævnet - og boede og trænede under samme forhold som til stævnet. Sammenlagt var turen for spillerne på mindst 24 dage. Det er klart, at der blev stillet store fysiske krav til spillerne, som skulle gennemføre 11 heldagskampe i dette tidsrum.

I vinterhalvåret inden afgang var vi så heldige at få kontakt til Martin, som indgik i vores forberedelse af spillernes fysiske tilstand. Han gennemførte fysiske test af alle under træningssamlingerne og instruerede alle i grundtræningsprogram, samt foretog individuel justering i spillernes fysiske træningsprogrammer og specifikke opbygning af kroppen.

Som en specielt motiverende faktor sammenlignede han løbende vores spilleres individuelle testresultater med det australske landsholds tilsvarende testresultater. Et meget interessant forløb, som skabte anerkendelse i vores internationale forbund ICC.

Hans engagement, faglighed og generelle vejledning var i top. Vi var i DCF meget tilfredse med hans indsats og samarbejdet generelt med ham."

Ole Roland

Ole Roland

Landsholdsmanager og generalsekretær, Dansk Cricket-Forbund

"Martin er ekspert inden for hans område og har hjulpet mig godt på vej mod nye basketball år. I forbindelse med mine mange-årige knæproblemer har jeg altid forsøgt at holde igen med at dyrke basketball (en tidligere passioneret lidenskab).

 

Martin har fået min tro tilbage på, at jeg igen kan begynde at spille basketball til efteråret gennem et målrettet træningsprogram og udviklingsforløb, som indebærer en helt ny tilgang til træning.

Det er sjovt, at man tror man ved hvordan man skal træne, hvilket i mit tilfælde har været forkert pga. manglende resultater.

 

Med Martin er jeg nu på rette vej og kan kun anbefale hans ekspertvurderinger til andre grundet hans veludbyggede viden og erfaring inden for fysioterapien. Han er troværdig, tillidsfuld og har en professionel tilgang til hans arbejde. Jeg kan kun anbefale ham til andre, som trænger til et skub i den rigtige retning!"

Dennis Hørmann

Tidligere elite basketball-spiller

"Jeg kontaktede Martin da jeg ville have mere muskelmasse, ned i fedtprocent og generelt bare blive stærkere.

 

Fra jeg kontaktede Martin til jeg var i gang med forløbet gik der kun et par dage.

 

Jeg er glad og tilfreds med mit resultat. Jeg gik ned i fedtprocent og op i vægt. Jeg fik mere muskelmasse, men ud over det blev jeg stærkere og fik mere selvtillid. Det fedeste ved Martin er dog at han altid har haft tid.

 

Med hensyn til træningen kunne jeg ikke have formået det uden Martins hjælp."

Casper Löween Jensen

U19 fodboldspiller, topscorer U19 drenge divisionen 2015/16

"Jeg henvendte mig til Martin da jeg havde problemer med min ene skulder. Den var gået af led flere gange og selvom jeg blev opereret, følte jeg stadig at den påvirkede min træning og hvad jeg kunne præstere med den.

 

Jeg fik anbefalet at komme hos Martin af min fysioterapeut. Martin testede mig grundigt og gav mig et træningsprogram jeg skulle arbejde med. Han sørgede hele tiden at justere øvelserne så de passede til mit niveau.

Jeg fulgte Martins program og fik styrken tilbage i overkroppen og skulderen. Jeg kunne vende tilbage til min træning og passion, parkour, og kunne bruge min krop funktionelt igen.

 

Jeg er rigtigt glad for resultatet, da det betyder at jeg har kunne fortsætte med at træne og arbejde med at udøve parkour, selvom lægerne havde sagt at min krop ikke var i stand til det og jeg skulle finde noget andet at lave. Genoptræningen gav mig mulighed for at fortsætte med det jeg elsker"

Elias Zimakoff

Professionel Parkour-atlet

bottom of page